Natiunea MMA

S-Cup 2014 aliniaza la start multi luptatori importanti
18/11/2014Mereu imprevizibila si plina de interes, S-Cup a fost anuntata pentru data de 30 noiembrie. Pentru cei care nu sunt familiarizati cu conceptul de shootboxing, S-Cup dispune de un sistem hibrid de reguli, axat in principal pe lovirea adversarului, permitand totusi doborari specifice si blocarea adversarului fara a-l pune la pamant. Din anteriorii participanti cu notorietate ii mentionam pe Buakaw Banchamek  (castigator in 2010), Albert Kraus si Hayato.

Cap de afis va fi meciul dintre Andy Souwer de 4 ori castigator S-Cup si veteranul MMA Kuniyoshi Hironaka. Meciul este programat in runde de 3x3, cu runde de extindere pe timp nelimitat în cazul în rundele sunt marcate cu o remiză.

De 3 ori finalista la S-Cup Girls, Renna este de asemenea programata sa concureze in conformitate cu regulile shootboxing-ului, insa adversarul ei nu a fost inca anuntat.

Numele celui care iese in evidenta in turneul din acest an, este cel al lui Mosab Amrani, campion Glory la categoria pana, clasat pe locul 1. Dupa ce pe parcursul intregului an 2012 s-a recuperat in urma leziunilor suferite, Amrani are un scor de 4-1, castigand in luptele cu Yuta Kubo, Liam Harrison si Marcus Vinicius, in timp ce sufera o infrangere controversata in fata mai tanarului sau adversar Masaaki Noiri.

Luptatorul american de Muay Thai, Kevin Ross a fost de asemenea anuntat ca va participa. Ross si-a petrecut ultimii doi ani concurand exclusiv pentru Lion Fights din Las vegas, revendicandu-si recent titul Super Welterweight  in cadrul „Fight of the Year” impotriva lui Michael Thompson.

Campionul mondial WFC Muay Thai, Houcine Bennoui va debuta la shootboxing dupa ce a concurat o singura data anul acesta impotriva lui Liam Harrison, in fata caruia a pierdut in cadrul Yokkao 8. Bennoui detine o victorie de intrerupere impotriva lui Mosab Amrani, in anul 2011.

Lee Sung Hyun, veteran Glory si castigator K-1 Coreea Max al anului 2013, va concura de asemenea. Hyun a avut un an 2014 extrem de aglomerat, intrand in ring de 5 ori, suferind o singura infrangere in fata lui Buakaw Banchamek in semifinala K-1 World Max în luna februarie.

In completarea celor deja anuntati ii mentionam pe Hiroaki Suzuki castigatorul S-Cup al anului 2013, ucenicul MMA Michihiro Omigawa si veteranul Muay Thai, Ponsane Sitmonchai.

Pana in prezent 7 din cei 8 concurenti ai turneului au fost dezvaluiti, un singur nume ramanand a fi facut public.

Informatii despre transmisia in direct a evenimentului nu au fost dezvaluite inca. Meciul de debut urmeaza sa inceapa la ora 20:00, ora locala.

FIGHT CARD
Andy Souwer vs. Kuniyoshi Hironaka- 70kg

Yojiro Uchimura vs. Yuki Sakamoto- 70kg

Fushimi Kazyuki vs. Taiki Naito- 55kg

Rena Kubota vs. TBA- 50kg

Concurentii S-Cup la categoria 65 de kg sunt:

Hiroaki Suzuki
Mosab Amrani
Michihiro Omigawa
Ponsane Sitmonchai
Houcine Bennoui
Lee Sung-Hyun
Kevin Ross
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA