Natiunea MMA

S-Cup 2010: Buakaw este noul campion; Souwer invins la puncte de un luptator de MMA
23/11/2010

Fraser Coffeen - www.headkicklegend.com

Am spus ca ar fi o surpriza imensa daca cineva ar reusi sa impiedice o finala Buakaw por. Pramuk vs Andy Souwer in Shootboxing S-Cup 2010, iar asta e exact ce s-a intamplat.

Luptatorul de MMA Toby Imada, un inlocuitor de ultim moment al lui Charles "Crazy Horse" Bennett a obtinut victoria neunanima in fata lui Andy Souwer, eliminandu-l astfel pe campionul en-titre si cel considerat al doilea luptator de kickbox din lume la categoria -70kg, si obtinand astfel un bilet pentru finala.

La randul sau, Buakaw por. Pramuk, al doilea favorit la castigarea titlului din acest an dupa Souwer, a reusit o victorie prin decizia unanima a arbitrilor in fata lui Henri van Opstal, si ducand astfel la o finala Buakaw vs Imada.

In finala, Buakaw s-a folosit de loviturile sale puternice de tibie si a castigat prin TKO in runda a doua lupta cu sportivul de la Bellator Fighting Championship, devenind astfel castigatorul S-Cup 2010.

Aceasta victorie a fost exact ce avea nevoie campionul tailandez, dupa ce a parasit K-1 MAX la inceputul acestui an, si a luptat in mai multe promotii mici si in confruntari mai putin importante. Cu aceasta victorie, el revine in Top 2 al luptatorilor din lume, aratand ca mai are multe de spus in kickbox.

Cat despre Souwer, rezultatul acesta a fost cu siguranta unul socant pentru multiplul campion al MAX si S-Cup. Un luptator aproape fara de cusur, Souwer e genul de sportiv care nu pierde decat in fata celor din top, mai buni decat el. Iar pana la S-Cup, mai bun decat el nu era decat campionul K-1 MAX, Giorgio Petrosyan, care l-a invins in finala de anul trecut a promotiei japoneze.

Pe langa asta, Imada e aproape in exclusivitate un luptator de MMA, aflat sub contract cu Bellator Fighting Championship, si cunoscut in lumea larga pentru triunghiul zburator inversat cu care l-a trimis in lumea viselor pe Jorge Masvidal anul trecut. Privita din acest punct de vedere, este cu atat mai surprinzatoare infrangerea lui Souwer.

In semi-finale, Souwer a trecut destul de usor de Bovy, cu un TKO in runda a treia, Imada l-a facut KO pe Umeno in runda a treia, Buakaw a castigat la puncte lupta cu Shishido, iar Henry van Opstal a trecut si el la decizia arbitrilor de adversarul sau, Greg Foley.

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA