Natiunea MMA

Ryan Couture isi face debutul profesionist la Strikeforce Challengers 10 in Arizona
30/07/2010

www.MMAjunkie.com

Mult anticipatul debut la profesionism al lui Ryan Couture este acum oficial.

Dupa o cariera de succes la amatori, Couture isi va incasa primul cec pe 13 august, in urma luptei cu veteranul Rage in the Cage, Lucas Stark (2-4), la Strikeforce Challengers.


Ryan Couture vs Joe Tussing - MTX Fight Night 3 - 8.01.2010

Ryan, baiatul mult mai celebrului Randy Couture, se pregateste la sala tatalui sau Xtreme Couture in Las Vegas.

Strikeforce Challengers 10 are loc pe 13 august la Dodge Theatre in Phoenix, Arizona, iar main eventul va fi lupta dintre Joe Riggs si Louis Taylor.

Directorul de Comunicatii al Strikeforce, Mike Afromowitz, a confirmat semnarea contractulu cu Ryan, pentru mai multe lupte, dar a refuzat sa dezvaluie termenii exacti ai acestuia.

Luptator de categoriei usoara, Couture isi face debutul la profesionism la 27 de ani. "Aveam undeva la 90 de kilograme, si lucram la o banca" a declarat Ryan in 2009. "Ma gandeam care va fi viitorul meu? Nu stiam ca am sa ajung aici."

Cu toate astea, el a imbratisat traditia familiei sale si a reusit cinci victorii prin submisiei dupa ce a inceput sa lupte la amtori.

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA