Natiunea MMA

Ryan Bader vs Anthony Johnson, Main Eventul UFC on FOX din New Jersey
06/11/2015Nu e chiar lupta pe care o dorea Ryan Bader, dar pana la urma e ceea ce a primit din partea UFC. Cea mai mare organizatie de MMA din lume a anuntat in aceasta saptamana ca el il va intalni, in Main Eventul UFC on FOX New Jersey pe fostul pretendent la titlul semi-greilor, Anthony Johnson.

Bader are la activ cinci victorii consecutive si spera ca decizia unanima din fata lui Rashad Evans din luna octombrie sa ii aduca o sansa de a urca in Octogon cu actualul detinator al centurii, Daniel Cormier. Cu toate acestea, se pare ca UFC pregateste deja o revansa intre Cormier si Jones, la revenirea fostului campion in activitate.

Johnson a revenit dupa infrangerea suferita in fata lui Cormier cu un KO reusit in fata lui Jimi Manuwa in luna septembrie. El are la activ 10 victorii in ultimele 11 lupte si ramane unul dintre cei mai periculosi oameni din categoria semi-grea.

Gala din 30 ianuarie va avea loc la Prudential Center in Newark, New Jersey. In acest moment, fight-cardul serii este urmatorul:

    Jimy Hetes vs. Charles Rosa

    Nina Ansaroff vs. Justine Kish

    Filipe Olivieri vs. Tony Martin

    Alexander Yankovlev vs. George Sullivan

    Joaquin Silva vs. Oliver Aubin-Mercer

    Tarec Saffiedine vs. Jake Ellenberger

    Anthony Johnson vs. Ryan Bader

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA