Natiunea MMA

Ryan Bader s-a accidentat; James Te Huna il va infrunta pe Glover Teixeira in UFC 160.
12/03/2013

Ryan Bader s-a retras din UFC 160 din cauza accidentarii, iar in urma acestui fapt, James Te Huna ii va lua locul in lupta cu Glover Teixeira pe cardul din 25 Mai.

Oficialii UFC au anuntat schimbarea in cursul zilei de luni. UFC 160 va avea loc la MGM Grand Garden Arena in Las Vegas si are ca main event lupta dintre Cain Velasquez si Antonio Silva.
Te Huna este pe val, avand 4 victorii consecutive in Octogon de cand a fost infrant prin submisie de Alexander Gustafsson in cadul UFC 127. Acesta a castigat 13 din cele 16 victorii ale carierei lui prin knockout sau prin submisie.

Teixeira va intra in lupta cu 18 victorii. Brazilianul de 33 de ani si-a facut mult asteptatul debut in Octogon in UFC 146, infrangandu-l prin submisie pe Kyle Kingsbury. Urmatoarea victorie a fost in UFC 153, asupra lui Fabio Maldonad. Veteranul WEC a avut cea mai importanta victorie din cariera sa cand a avut castigat la decizie asupra lui Quinton Jackson in Ianuarie in cadrul UFC de pe Fox 6.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA