Natiunea MMA

Ruslan Karaev, implicat de un roman in furtul tablourilor din Muzeul Rotterdam
18/04/2013Ruslan Karaev, la un moment dat cel mai bun tanar luptator din circuitul profesionist mondial de K-1, a iesit de mult timp din atentia presei, dupa ce o serie de accidentari si prestatii mai putin reusite l-au scos din top.

Acum el revine in atentia mass-media, dar din pacate nu cu vesti bune si nu intr-o ipostaza in care fanii sai ar dori sa il vada. El a fost, se pare, implicat in furtul mai multor tablouri de mare valoare - mai multe milioane de dolari - disparute acum cateva saptamani din Muzeul din Rotterdam.

Karaev, despre care s-a spus adesea ca are legaturi apropiate cu gruparile de crima organizata din Rusia, a fost numit de catre suspectul principal, romanul Radu Dogaru ca persoana careia i-au fost predate patru dintre aceste tablouri imediat dupa furt.

El se alatura astfel unei serii tot mai mari de kickboxeri profesionist implicati in activitati ilegale, alaturi de alte nume mari ca Badr Hari sau Hesdy Gerges.

Karaev nu a fost inca retinut de catre autoritati, si nu se stie cu siguranta nivelul sau de implicare in acest incident, dar el a intrat cu siguranta in cercul de suspecti. Va vom tine la curent cu evolutia acestei situatii.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA