Natiunea MMA

Roy Nelson si Frank Mir, criticati de Dana White pentru prestatia de la UFC 130
30/05/2011

Ultima data cand Frank Mir a luptat in UFC, a avut parte de numeroase critici din partea presedintelui UFC. Dupa lupta de sambata seara, el are parte de acelasi tratament. De data asta insa, criticile lui Dana au fost insa directionate spre amandoi luptatorii.

White a declarat la conferinta de presa de dupa gala ca prestatia lui Mir si a lui Nelson a fost "aproape rusinoasa" in co-main eventul serii, acuzandui ca nu au aratat dorinta de lupta si ca au dus o confruntare plictisitoare.

"Cred ca Roy a aratat oribil in seara asta"  a spus White. "Cred ca prestatia lui a fost aproape rusinoasa. Am o intalnire cu el in vinerea asta, si vom vedea ce se intampla. Nu sunt multumit cu prestatia nici unuia dintre ei."

"Daca ar fi aparut mai devreme pe fight card, as fi inteles. Dar in co-main event, acolo e locul unde ai parte de cele mai multe critici. De aceea primesti dreptul de a lupa acolo, pentru ca trebuie sa intri si sa ai o prestatie buna. Sa arati bine in lupta. Si cand nu faci lucrul asta, ai sa auzi ce am de spus."

Nelson a fost din nou criticat pentru dimensiunea sa, si pentru greutatea prea mare pe care o are, bossul UFC spunand raspicat ca se asteapta sa mai piarda din ea.

Fizicul sau va fi cu siguranta una dintre problemele care vor fi discutate la intalnirea din acest sfarsit de saptamana.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA