Natiunea MMA

Roy Nelson semneaza un contract de 9 lupte cu UFC
25/07/2013Roy Nelson a semnat un nou contract de 9 lupte cu UFC, ceea ce inseamna ca isi va petrece finalul carierei alaturi de organizatie. Se stie ca luptatorul e la cutite cu presedintele UFC Dana White, dar acest lucru nu a stat in calea semnarii unui nou contract.

Nelson a avut un interviu cu Stephanie Daniels de la Bloody Elbow in care se declara foarte multumit de contractul actual, datorita faptului ca pare mai bun decat cel anterior.

"Ai putea spune ca voi lupta alaturi de UFC pentru tot restul vietii. Atat de cuprinzator e contractul actual. Nu ma veti mai vedea prestand pentru altcineva, decat daca UFC-ul nu va mai exista, dar nu cred ca acest lucru se va intampla."

"Partea buna a categoriei grea e ca poti lupta cu oricine, si poti pierde oricand. Momentan singura persoana care are un palmares nepatat este Daniel Cormier, si asta e sigur pana in Octombrie. Daca il voi infrange, cred ca voi ajunge in Top 20. Serios, daca il infrang, si el este numarul 2 pe plan mondial, eu unde voi fi?"

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA