Natiunea MMA

Roy Nelson lupta cu Mirko "Cro-Cop" Filipovic la UFC 137 in 29 octombrie
14/07/2011

La doar cateva ore dupa ce sotia lui Lyoto Machida a fost cea care a anuntat prima ca fostul campion nu va lupta cu Rashad Evans la UFC 133, o alta consoarta a unui sportiv UFC face un anunt important.

Jessica Nelson, sotia si managerul lui Roy "Big Country" Nelson a declarat pentru UFC Today ca acesta il va intalni pe Mirko "Cro-Cop" Filipovic la UFC 137 "St Pierre vs Diaz".

Nelson a fost nevoit sa accepte o infrangere dezamagitoare in fata lui Frank Mir la UFC 130, in ultima sa aparitie din Octogon. Imediat dupa ce acesta a colectionat a doua infrangere consecutiva din cariera, presedintele UFC Dana White si-a exprimat "dezgustul" pentru prestatia lui Nelson. La scurt timp dupa cuvintele grele ale boss-ului sau, Nelson a fost internat in spital si diagnosticat cu "pneumonie ambulanta".

Nici Mirko nu s-a descurcat mai bine in ultimele sale doua aparitii in cusca. El a fost trimis in lumea viselor prima data de Frank Mir la UFC 119, iar mai apoi de Brendan Schaub la UFC 128.

Multa lume se astepta ca dupa o astfel de prestatie, croatul sa se retraga, dar mult asteptatul anunt nu a mai venit. Mai mult, White a declarat ca ii e dator acestuia cu inca o lupta, si i-a permis inca o incercare in Octogon.

UFC 137 are loc pe 29 octombrie la Mandalay Bay Events Center in Las Vegas.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA