Natiunea MMA

Roy Nelson este scos de pe fight cardul galei UFC 125 din ianuarie
01/11/2010

www.fightersonlymagazine.co.uk

Roy Nelson nu e deloc fericit ca participarea lui in co-main eventul UFC 125 a fost anulata.

Lupta sa cu Shane Carwin a iesit din discutie cand Shane s-a accidentat la spate si a declarat ca va trebui sa se opereze.

Nelson si-a exprimat speranta ca se va gasi un inlocuitor pe masura - Mirko Cro-Cop si-a exprimat interesul in acest sens - dar intre timp a fost scos de tot de pe acel fight-card.

"Va fi unul dintre cele mai mari fight-carduri ale anului, iar eu urma sa lupt in co-main event, si incercam din rasputeri sa ma asigur ca genunchiul imi va fi mai bine" a declarat Nelson. "UFC m-a presat sa trec mai reprede prin fizioterapie, ca sa pot lupta in acea gala."

"Doctorii mi-au spus ca nu pot lupta pana in februarie sau martie, dar eu m-am straduit sa imi revin mai repede, pentru ca UFC dorea acest lucru."

Locul lui Roy Nelson in co-main eventul serii va fi luat de catre Jose Aldo, care isi va apara pentru prima data titlul nou createi categorii pana a UFC in fata lui Josh Grispi.

Cat despre Nelson, inca nu se stie cand va reveni in actiune, desi el are o lista mare de oameni cu care ar dori sa lupte (dintre care jumatate nu sunt sub contract cu UFC.)

"Faza e ca nimeni nu vrea sa lupte cu un grasan ca mine...CroCop e o legenda in acest sport, si mi-ar fi placut mult sa pot lupta cu el. As vrea sa pot lupta cu Antonio Rodrigo Nogueira pentru exact acelasi motiv. As vrea sa lupt si cu Alistair Overeem, Brock Lensar sau The Undertaker".

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA