Natiunea MMA

Roy Nelson: "Mi-ar place sa lupt cu Rampage la categoria grea"
03/11/2010

www.fightersonlymagazine.co.uk

Cititorii din intreaga lume au reactionat cu interes la stirea postata ieri ca Rampage Jackson are fi fost deschis pentru o lupta la categoria grea dupa infrangerea din fata lui Rashad Evans.

In cele din urma el a fost desemnat sa lupte tot la categoria semi-grea cu fostul campion Lyoto Machida, in main eventul UFC 123. Dar stirea de ieri a trezit interesul unuia dintre cei mai interesanti luptatori de la categoria grea: Roy "Big Country" Nelson.

"Tocmai am citit ca Rampage vrea sa lupte la categoria grea" a scris Nelson pe contul sau de Facebook. "Mi-ar place sa fiu in lupta aceea, mai ales ca ar fi un castig frumos pentru Rampage si fanilor le-ar place sa ne vada."

E a doua oara cand Nelson reactioneaza la o stire a Fighters Only. Saptamana trecuta el a declarat ca e de acord sa lupte cu Mirko Cro-Cop dupa ce Shane Carwin a fost nevoit sa se retraga din gala UFC 125 in urma unei accidentari la spate.

Nelson si Jackson se cunosc foarte bine. Nelson, posesor al centurii negre in BJJ, l-a ajutat pe Jackson sa isi imbunatateasca lupta la sol in trecut, iar cei doi au fost impreuna pe platourile de filmare ale Sezonului 10 al The Ultimate Fighter.

In acel sezon, Nelson a inceput sa se distanteze de Jackson, despre care a spus ca e "un bataus care stie sa dea, dar nu stie sa primeasca". Asa ca, desi o lupta la categoria grea intre cei doi ar fi bine primita de fani, aici apare si o componenta personala care nu trebuie ignorata.

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA