Natiunea MMA

Roy Nelson: "Cred ca Brock Lesnar e terminat"
22/01/2011

Roy Nelson nu este exact luptatorul tipic pe care l-ai astepta. Fizicul sau aduce mai mult cu cel al unui client fidel al unei berarii, dar activitatea sa in ring te face sa te gandesti de mai multe ori la cat de repede ai incepe o cearta cu el.

Cu un palmares profesionist de 15-5, el are victorii in fata unor luptatori mult mai bine cotati, ca Stefan Struve sau Brendan Schaub. E greu de crezut ca va ajunge vre-o data campionul greilor UFC, dupa ce a trebuit sa se recunoasca invins de Junior Dos Santos, Jeff Monson, Andrei Arlovski sau Ben Rothwell, dar asta nu il opreste pe rotofeiul american sa isi spuna parerea despre colegii sai de divizie ori de cate ori considera necesar.

"Cred ca Brock Lesnar e terminat", l-a luat el in colimator pe fostul campion in cel mai recent interviu.

"Cred ca Brock antrenor la The Ultimate Fighter e doar o strategie a lui de a se gasi intr-o situatie din care nu are decat de castigat. Cred ca se incearca introducerea lui Junior dos Santos (antrenorul celeilalte echipe din TUF) in inimile fanilor americani. Desi Junior este principalul pretendent la titlu in acest moment, el are inca nevoie de ajutor pentru a deveni mai cunoscut fanilor."

Roy duce teoria conspiratiei mai departe, prezicand plecarea lui Lesnar de pe platourile de filmare si inlocuirea lui cu Shane Carwin sau Frank Mir.

"Asa ca aceasta conspiratie se reduce la faptul ca Shane nu are cu cine sa lupte in iunie. Cred ca Brock Lesnar va pleca de pe platourile TUF, si ca locul sau va fi luat de Carwin, sau Frank Mir va veni sa salveze situatia si sa lupte cu Junior dos Santos".

Nelson urmeaza sa lupte cu Frank Mir la UFC 130. El vine dupa o lupta pierduta la decizia arbitrilor judecatori in fata lui Junior dos Santos in ultima sa aparitie din Octogon, la UFC 117 in luna august 2010.

Victor Corobea - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA