Natiunea MMA

Rowdy sta departe de UFC
29/11/2017  Seful promotorului american, Dana White, e foarte transant cand vine vorba de o reintoarcere a Rondei Rousey in Octogon si nu uita ca ultimele sale lupte au fost un fiasco. Desi Ronda nu si-a exprimat pana acum intentia de intra din nou in cusca, White i-a inchis deja, mai mult sau mai putin elegant, orice portita de revenire.
  “Chiar nu vreau sa o vad batandu-se iar in UFC”, a declarat presedintele Ultimate Fighting Championship. “Din punctul meu de vedere, ea a avut deja un ultim meci. A strans bani frumosi dintr-o cariera prodigioasa, merita sa se bucure acum de un trai linistit. Sunt sigur ca este fericita in afara custii”, a conchis White.
  De altfel, in ultima vreme, Ronda a fost foarte atenta cu declaratiile in aceasta privinta. Desi a participat la mai multe emisiuni de profil, ea nu a dorit sa vorbeasca de o eventuala revenire in Octogon. Foarte probabil, “amintirile o chinuiesc si-o rascolesc” in acelasi timp. Invincibila timp de 12 meciuri, dupa ce si-a obisnuit fanii cu KO-uri rapide si spectaculoase, Rousey a pierdut lamentabil ultimele doua partide. Mai intai, a fost spulberata, in mai putin de un minut, de Holly Holm, apoi s-a vazut invinsa intr-un timp si mai scurt de Amanda Nunes. Din acel moment, si aparitiile sale au fost mai rare. Singura data cand a reaparut in prim-plan a fost la nunta din august cu “greul” Travis Browne, in Hawaii.
  Fosta medaliata cu bronz la judo la Jocurile Olimpice de la Beijing (2008), detinatoare a argintului mondial la Rio de Janeiro (2007) si fosta campioana UFC la categoria cocos, Ronda Rousey este, incontestabil, unul din numele consacrate din MMA iar fanii ei spera ca nu si-a spus inca ultimul cuvant. Totul depinde, insa, doar de ea si de pornirile sale. Dar departe de cele sinucigase care i-au trecut prin minte dupa esecul in fata lui Holly Holm.

 Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA