Natiunea MMA

Rousimar Palhares lupta in Brazilia la UFC 142
16/11/2011O lupta la categoria mijlocie intre maestrul leg-lockului Rousimar Palhares si wrestlerul Mike Massenzio a fost adaugata la fight cardul galei UFC 142 din Brazilia. Stirea a fost anuntata ieri de catre oficialii promotiei americane.

Considerat de multi experti drept cel mai periculos grappler din UFC, Rousimar Palhares va incerca sa obtina cea de-a cincea victorie prin submisie in lupta prin care revenire pentru a doua oara pe pamantul natal al Braziliei. El l-a invins pe Dan Miller prin decizie la UFC 134, iar acum va incerca sa il invinga pe colegul de echipa al acestuia.

Massenzio a revenit in UFC la gala cu numarul 131 a organizatiei americane, luptand la categoria semi-grea si pierzand o confruntare foarte dificila in fata lui Krzysztof Soszynski. Revenit la divizia mijlocie, el l-a invins pe fostul campion al WEC Steve Cantwell in ultima sa aparitie din Octogon, la UFC 136.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA