Natiunea MMA

Rousimar Palhares a fost scos de pe lista participantilor la turneul ADCC din Beijing
17/10/2013Dupa ce a fost concediat recent de catre gigantul UFC, pentru ca a continuat sa tina inchis un leg-lock impotriva lui Mike Pierce dupa ce acesta abandonase lupta si se recunoscuse invins - fortandu-l pe arbitru sa intervina dupa cateva secunde bune - problemele starului brazilian Rousimar Palhares par sa continue.

El trebuia sa ia startul in mult asteptatul turneu ADCC de la Beijing, dar se pare ca a fost scos de pe lista concurentilor.

Exista mai multe variante pentru acesta stare de fapt. Unele surse spun ca acest lucru s-a intamplat tot ca urmare a concedierii lui de catre UFC, in timp ce altele dau ca motiv lipsa lui de reactie la incercarile organizatorilor ADCC de a il contacta.

"A spus ca va participa la turneul ADCC in functie de cum va decurge lupta lui cu Pierce. I-am trimis mai multe mesaje, dar nu a raspuns. L-au vrut acolo, dar nu a raspuns la nici o incercare de a il contacta sau la telefon" a spus Wagner Gomes, secretarul ADCC in Brazilia.

Conform spuselor lui, ADCC nu e interesat de problemele lui Palhares cu UFC. "M-au sunat si mi-au cerut sa il intreb daca vrea sa lupte" a mai spus acesta.

Antrenorul lui Rousimar de la Brazilian Top Team, Murilo Bustamante, a declarat recent ca a adus la un moment dat chiar si un psiholog pentru a il ajuta sa lamureasca incidentele pe care le-a mai avut la finalizarile si cu alti adversari pe langa Mike Pierce.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA