Natiunea MMA

Ronda Rousey va fi antrenoare in Sezonul 18 al The Ultimate Fighter
19/03/2013

In sezonul 18 din “The Ultimate Fighter”  vom putea sa vedem atat antrenoarele cat si competitoarele, pentru prima data in istoria show-ului.

Presedintele UFC Dana White a anuntat noutatile sambata seara in conferinta de presa de dupa UFC 158. Ronda Rousey va fi una din antrenoarele reality-show-ului, luptand impotriva castigatoarei luptei din 13 Aprilie intre Miesha Tate si Cat Zingano din finala “TUF 17”.

In completarea anuntului facut despre antrenori, White a mai spus ca in acest sezon va mai fi o premiera, si anume traiul sub acelasi acoperis al tuturor concurentilor de la 61 kg. Probele vor incepe in 15 Aprilie.

Rousey, 26, inca nu a pierdut in MMA, a castigat prin submisie lupta cu Tate in Martie anul trecut primind atunci coroana Strikeforce de la categoria cocos. “Rowdy” si-a aparat cu succes centura in fata lui Sarah Kaufman inainte de a semna cu UFC, unde a fost numita prima campioana din istoria organizatiei americane. Fosta olimpica a avut ultima lupta in 23 Februarie, cand a castigat prin submisie lupta cu Liz Carmouche in evenimentul principal din UFC 157.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA