Natiunea MMA

Ronda Rousey va aparea in adaptarea pentru marile ecrane a autobiografiei sale
04/08/2015Ronda Rousey a luptat pana acum in Octogon si a jucat pe marele ecran. Superstarul UFC va incerca acum sa apara intr-o combinatie dintre cele doua.

Conform ultimelor stiri de la Hollywood, Paramount Pictures a cumparat drepturile de productie pentru adaptarea cartii autobiografice a Rondei "My fight/Your fight". Mai mult chiar, se pare ca actuala detinatoare a centurii categorieii cocos la feminin a UFC va aparea chiar ea in acest film, pe care il va si co-produce, in timp cescriitorul Mark Bomback , care a mai lucrat la Dawn of the Planet of the Apes si The Wolverine, va face adaptarea propriuzisa.

Desi e putin neobisnuit ca cineva sa isi joace propriul rol in transpunerea pe marele ecran a autobiografiei, Rousey si-a aratat interesul de a face lucrul asta inca de la momentul cand drepturile pentru adaptare au fost puse la vanzare pe piata americana a filmelor.

Rousey are acum un palmares profesionist de 12-0, cu 11 din aceste victorii venind in chiar prima runda. Ultimele trei adversare ale sale au rezistat in Octogon, impreuna, doar 64 de secunde in fata masinii de lupta americane. Urmatoarea sa adversara va fi probabil o veche rivala, Meisah Tate, pe care a mai invinso pana acum de doua ori.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA