Natiunea MMA

Ronda Rousey semenaza cu UFC; Strikeforce strage cortina dupa gala din ianuarie
09/11/2012

Ronda Rhousey e foarte aproape sa faca istorie.

Campioana categoriei cocos a luptat pentru ultima data sub bannerul Strikefore si urmeaza sa isi faca debutul in galele UFC in viitorul apropiat. Mai mult chiar, recent anuntata gala din 12 ianuarie va fi ultima din istoria Strikeforce.

Inca nu se stie cu exactitate cand Rousey (6-0) si restul luptatoarelor din sora mai mica isi vor face debutul in galele UFC, dar cu siguranta acest moment nu e foarte indepartat. Femeile nu au luptat niciodata in Octogon, in intreaga istorie de nouasprezece ani a custii Ultimate Fighting Championship.

Cu doar un an in urma, White era foarte ezitant sa ia in considerare o divizie feminina in galale sale, dar aparitia lui Rousey se pare ca i-a schimbat opinia.

"E o persoana unica. E un fel de frate Diaz" a spus Dana in luna septembrie. "E un barbat foarte puternic prin intr-un corp frumos de femeie. Motivul pentru care MMA-ul feminin a inceput sa ma intereseze este ea. Si asta nu pentru ca e frumoasa. Gina Carano e si ea frumoasa. Dar e ceva deosebit la Ronda Rousey."

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA