Natiunea MMA

Ronda Rousey - prima Campioana din istoria UFC; isi va apara titlul in Main Eventul galei UFC 157
07/12/2012

Dupa ce cu doar un an in urma Dana White era avocatul principal al lipsei luptatoarelor din galele UFC, acum acelasi om i-a conferit in mod oficial titlul categoriei cocos Rondei Rousey. Mai mult chiar, el a anuntat prima confruntarea in care aceasta isi va apara centura, intr-o pozitiei de-a dreptul neasteptata: Main Eventul galei cu numarul 157 din istoria promotiei americane.

UFC 157 are loc la Honda Center in Anaheim, California, pe 23 februarie.

Adversara sa va fi - dupa ce "Cyborg" Santos a refuzat lupta, pe motiv ca nu are timpul necesar sa slabeasca la greutatea necesara - Liz Carmouche. Va fi nu doar prima lupta intre doua femei din istoria UFC, dar si primul Main Event 100% feminin.

Medaliata cu bronza la proba de judo la Olimpiada din 2008, Rousey si-a facut un nume in lumea MMA-ului prin hiperextensia bratului mai multor adversare pe care le-a avut, submitandu-si fara drept de apel primele sase adversare din cariera in prima runda. La 25 de ani, ea a cucerit titlul Strikeforce in martie, cand a invinso pe Miesha Tate, si l-a aparat in august cand a trecut in doar 54 de secunde a trecut de Sarah Kaufman.

Camouche, 28 de ani, si-a inceput cariera profesionista in 2008, si a adunat rapid cinci victorii consecutive. Desi a primit apoi dreptul sa lupte cu atunci campioana Strikeforce Marloes Coenen si i-a dat mult de furca acesteia, olandeza s-a folosit de experienta ei superioara si si-a pastrat pana la urma centura.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA