Natiunea MMA

Ronaldo "Jacare" Souza isi apara titlul Strikeforce impotriva lui Luke Rockhold in septembrie
07/06/2011

Luke Rockhold il va provoca pe campionul categoriei mijlocii a Strikeforce, Ronaldo "Jacare" Souza pentru o lupta in cadrul galei organizate de promotia americana pe 10 septembrie, neanuntata inca oficial insa.

"Lupta cu Jacare pentru titlu. Sunt sanatos, sunt gata si stiu ca am tot ce trebuie ca sa ii iau centura" a scric Rockhold pe contul sau de Twitter. "Se pare ca lucrurile bune se intampla oamenilor care stiu sa astepte".

Rockhold are un palmares profesionist de 7-1, dar nu a mai fost vazut in actiune din februarie 2010, cand isi infingea genunchii in corpul lui Paul Bradley si obtinea astfel a sasea victorie consecutive a carierei sale. El a trebuit sa stea pe margine din cauza mai multor accidentari.

Jacare are un curriculum mult mai impresionant, cu 14-2, inclusiv o prima aparare cu succes a titlului, in luna ianuarie. Inainte de a il invinge pe Robbie Lawler la Strikeforce: Diaz vs Cyborg, brazilianul l-a invins pe TIm Kennedy si a cucerit astfel centura de campion la categoria mijlocie.

Inca nu a fost desemnata oficial o locatie pentru aceasta gala. Canalul de televiziune Showtime va transmite live tabelul principal al galei.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA