Natiunea MMA

Romanii incing Madridul
28/04/2017

 

  Cristian “Gladiatorul” Ristea il va infrunta pe polonezul Dawid Zoltaszek intr-un meci din cadrul reuniunii din 6 mai, de la Palacio Vistalegre din Madrid. Disputa respectiva este evenimentul co-principal al galei de sambata viitoare.
  Practic, duelul dintre cei doi reprezinta o reeditare a unei inclestari superbe ce a avut loc la gala Superkombat de la Bucuresti. Atunci a fost nevoie de o repriza suplimentara pentru ca “Gladiatorul” sa se impuna in fata lui Zoltaszek. De altfel, Ristea trebuia sa se bata acum cu un neamt, insa germanul s-a accidentat si, la solicitarea postului care detine drepturile de televizare, polonezul a fost desemnat iar adversarul luptatorului nostru. De mentionat faptul ca Ristea, legitimat la Respect Gym Gaesti, este neinvins anul acesta si asteapta cu incredere disputa cu polonezul.
  Capul de afis al galei de la Madrid este meciul dintre superstarul nostru Catalin Morosanu si uriasul polonez Lukasz “Big Polski” Krupadziorow (1,95 m, 115 kg). Partida vine la destul de scurt timp dupa ce “Moartea din Carpati” a obtinut o victorie remarcabila la Chicago, facandu-l KO pe americanul Maurice Green. Carismaticul sportiv de la Scorpions Iasi are la activ nu mai putin de 46 de succese in cei 10 ani de cariera.
  Gala Superkombat World Grand Prix de la Madrid incepe la ora locala 18 si va cuprinde 9 meciuri internationale. Printre cei care se vor bate se numara si luptatorii iberici Eddy Ruiz, Sergio Cabezas, Hichem Menouine, Ricardo "Oso" Pérez, Nayanesh, Imanol Rodriguez si Lolo Romero.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA