Natiunea MMA

Romanii, medaliati la lupte africane
02/08/2017

 

  Delegatia tarii noastre a cucerit doua medalii de aur si una de bronz la concursul de lupte africane din cadrul Jocurilor Francofoniei din Coasta de Fildes. Rezultatul este cu atat mai meritoriu cu cat sportivii nostri au fost singurii albi care au luat parte la competitia recent incheiata la Abidjan, transmite Agerpres.
  Madalina Linguraru (48 kg) si Madalin Minzala (74 kg) au urcat pe cea mai inalta treapta a podiumului, in timp ce Catalina Axente a luat bronz la categoria 75 kg .
  De altfel, lotul de lupte al Romaniei a obtinut la Jocurile Francofoniei 15 medalii, cele mai multe la lupte olimpice. Doua sunt de aur- David Dobre (65 kg) si Vlad Caras (97 kg), alte patru din argint- Madalina Tudor (55 kg), Denisa Fodor (60 kg), Raul Donu (61 kg) si Roman Duscov (70 kg), in timp ce restul sunt de bronz- Madalina Linguraru (48 kg), Marin Filip (57 kg), Madalin Minzală (74 kg), Catalina Axente (75 kg), Ion Pislaru (86 kg) si Incze Kriszta (63 kg).
  In total, sportivii nostri s-au intors acasa cu 31 de medalii, dintre care 8 de aur, 9 de argint și 14 de bronz, ocupand locul 4 pe natiuni (2 la lupte).
  Ministerul Tineretului si Sportului ii va premia cu 8000 de lei pe medaliatii cu aur, cu 3000 de lei pe cei cu argint si cu 2000 de lei pe cei cu bronz.

 Vlad Amariei-www.natiuneamma.ro

 Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA