Natiunea MMA

Romanian Xtreme Fighting 6 Brasov, pe 19 iulie la Sala Sporturilor din orasul de sub Tampa
12/07/2013COMUNICAT DE PRESA

RXF – 06, cel mai important eveniment de MMA (arte marțiale mixte) din România, va avea loc în data de 19 iulie, începând cu ora 18:00, la Sala Sporturilor din Brașov.

Romanian Extreme Fighting (RXF) este liderul de necontestat în organizarea de evenimente MMA, ajungând deja la cea de-a șasea gală la nivel național. Brașovul este al treilea mare oraș al României, după Târgovişte şi Sibiu, care va avea parte de o seară incendiară cu cei mai duri și compleți luptători care au călcat vreodată în cușca RXF.

RXF este o organizație sportivă care își propune să dezvolte fenomenul MMA în România, promovând, exclusiv sportivi români, țelul final fiind acela de a descoperi vârfurile autohtone ale acestui sport bărbătesc, pregătindu-le mai apoi pentru confruntările cu sportivi din țări în care curentul MMA este mult mai avansat. De aceea, şi evenimentul de la Braşov îi va avea în prim plan pe cei mai buni 6 luptători braşoveni, cei ce vor încerca să obţină victoria în faţa propriilor suporteri.

Va atasam FightCard-ul si detalii suplimentare!
Va multumim si va asteptam la evenimentul nostru!

Echipa RXF
Organizator Sebastian Vieru
Tel: 0756.668.664magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA