Natiunea MMA

Romanian Xtreme Fighting 11, pe 31 mai la Brasov
14/05/2014RXF, cel mai exploziv show de MMA din România, revine la Brașov cu un „Munte de Bătaie”! Sâmbătă, 31 Mai, adevărații gladiatori moderni încing gheața Patinoarului Olimpic din Brașov în Gala cu Numărul 11 a celei mai puternice promoții din artele marțiale mixte din România!

RXF este o organizație sportivă care își propune să dezvolte fenomenul MMA în România, promovând, exclusiv sportivi români, țelul final fiind acela de a descoperi vârfurile autohtone ale acestui sport bărbătesc, pregătindu-le mai apoi pentru confruntările cu sportivi din țări în care curentul MMA este mult mai avansat.

Gala RXF 11 – „Munte de Bătaie” va avea loc sâmbătă, 31 Mai la Patinoarul Olimpic din Brașov, și se anunță deja a fi evenimentul cel mai important al anului din sporturile de contact de sub Tâmpa.

Main Event-ul Galei de la Brașov îi va aduce față în față pe doi dintre cei mai spectaculoși luptători din România, sportivi de calibru cu nenumărate participări în gale de arte marțiale, atât din țară, cât și din străinătate. Astfel, meciul principal al Galei RXF 11 se va desfășura în limitele categoriei 75 kilograme și îi va avea ca protagoniști pe Marius Tiță, un veteran al sporturilor de contact, și pe Bogdan „The Machine” Stanciu, unul dintre cei mai apreciați luptători RXF, confruntarea anunțându-se un adevărat regal pentru iubitorii MMA-ului autohton.

De asemenea, în Gala de la Brașov, RXF va continua căutarea campionilor absoluți pe categorii, piramidele de la 84 și +95 kilograme urmând să desemneze pretendenții laurilor de campion în finalele ce se vor desfașura la finalul anului. În Cușca RXF vor intra și de această dată câțiva dintre cei mai buni sportivi brașoveni, Daniel Stinghe, Lucian Mocănașu sau Flavius Predoi fiind printre protagoniștii evenimentului din 31 Mai. De altfel, Flavius Predoi, brașoveanul care este Campion Mondial și multiplu Campion European la karate Ashihara, se va înfrunta în Gala de la Brașov, cu un redutabil luptător MMA de culoare ce vine tocmai din SUA. În următoarele zile RXF va anunța fight-card-ul complet al Galei de la Brașov, asigurându-i  pe toți iubitorii sporturilor de contact că vor avea parte de multe surprize și lupte de cel mai înalt nivel!

Evenimentul va avea totodată şi un caracter umanitar, astfel banii încasaţi din vânzarea biletelor, vor fi donaţi Asociatiei Copiii de Cristal, aceasta având ca principal scop crearea de servicii de asistenţa specializată: terapie ABA, terapie ocupaţională pentru adolescenţii şi adulţii cu TSA, kinetoterapie, terapie 3C (Coordonare. Concentrare. Constientizare), servicii de informare pentru părinţi despre afecţiunile copiilor, consiliere pentru familie, terapie specializată în scopul recuperării copiilor şi integrarea lor în învăţământ şi în societate.

Vă așteptăm așadar, la RXF 11 – „Munte de Bătaie”, sâmbătă, 31 Mai, la Patinoarul Olimpic Brașov, pentru a vă susține sportivii preferați și pentru a urmări cea mai puternică Gală de MMA din România!

Urmăriți-ne  și pe www.rxf.ro, www.facebook.com/pages/RXF și canalul de Youtube RXFighting!

Comunicat de presamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA