Natiunea MMA

Romanian Fighting Series 2 - "Olar vs Pirtea", pe 4 noiembrie la Slobozia
31/10/2011

Clubul Sportiv Satori, condus de catre Cristian Ursu, in colaborare cu Federatia Romana de Kempo, condusa de Shihan Amatto Zaharia, pun in scena pe 4 noiembrie 2011, la Slobozia, a doua editie a galei Romanian Fighting Series. Va fi o gala mixta, cu 10 lupte pe fight-card, dintre care 5 guvernate de reguli K-1 si 5 de MMA.

Main Eventul serii este unul dintre cele mai asteptate meciuri de kickbox ale anului, si ii va pune fata in fata pe Pirtea "Mineru" Aurel - Amatto Budokan Bucuresti - probabil cel mai tehnic si mai titrat sportiv din Kempo la ora actuala, si pe vedeta sibiana Midoarg "The Gentleman" Olar - Kudokai Atlassib - fost participant in Turneul Dragonilor al promotiei FightCode. Lupta va fi o reeditare a confruntarii dintre cei doi sportivi care a avut loc anul trecut la Cupa Tai Shin Do Gym din Bucuresti, terminata la egalitate in urma unei decizii controversate a arbitrilor judecatori.

Evenimentul de la Slobozia va fi unul international, unde isi vor face prezenta si sportivi din Franta, Ucraina si Moldova.

Slobozia, orasul gazda, va fi reprezentat in ring de Andrei Padina, de la CS Satori, care il va intalni pe Stefan Rosu.

Gala este transmisa in direct, in exclusivitate, de catre canalul de televiziune Neptun TV.

Victor Corobea - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA