Natiunea MMA

Romania a obtinut zece medalii la Campionatele Mondiale de Wushu Traditional
21/11/2012

In perioada 5-12 noiembrie, Federatia Romana de Arte Martiale a trimis un lot reprezentativ care sa ne reprezinte in fata a celor nu mai putin de 2865 de participanti, din 55 de tari de pe intreg globul. Iar rezultatele au fost chiar mai bune decat cele anticipate.

Sportivii nostrii au adus acasa zece medalii, 1 aur, 4 argint si 5 bronz.

Dupa 17 ani de la reusita fratilor Attila si Csaba Gombos la Mondialele din America, Sonia Grindeanu - sportliva legitimata la CS Jad Bucuresti - a obtinut pentru Romania titlul mondial la proba de Shanzi (evantai) si medalia de argint la Taijiquan. Reusita sa este cu atat mai importanta cu cat a avut loc acasa la sportivii chinezi, care in general domina aceste competitii la nivel intrenational.

Argint au mai caștigat Mihai Ioana (la 2 probe) și Peter Eszenyei, impreuna cu Istvan Jakab, la duilian(lupta regizata cu arme).  Medaliile de bronz au fost cucerite de Giuliano Zamolo (la 2 probe) , Mihai Șerbănescu (la 2 probe) și Attila Sarkadi.

Echipa tehnica a lotului Romaniei a fost formata din Ion Benea, Petru Grindeanu, Florin Gurbanescu, Florin Ioana și Romeo Gozner.

Natiunea MMA le multumeste sportivilor si antrenorilor pentru rezultatele obtinute si pentru promovarea imaginii tarii noastre la cel mai inalt nivel, peste hotare.

Horia Ciocan - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA