Natiunea MMA

Rolles Gracie vs Mariusz Pudzianowski, la KSW 31 in Polonia
31/03/2015Doi luptatori de categorie grea, cu un palmares identic dar cu stiluri de lupta foarte diferite se vor intalni in cusca promotiei poloneze KSW.

Cvintuplu campion al celebrului concurs Strongman, Mariusz Pudzianowski, ii va fi gazda brazilianului Rolles Gracie, centura neagra in BJJ cu ocazia galei KSW 31 ce se va desfasura pe 23 mai la Ergo Arena in Gdansk, Polonia. Main Eventul serii va fi lupta la categoria mijlocie intre Michal Materla si veteranul UFC Thomas Drwal.

Pudzianowski are acum la activ o serie de trei victorii consecutive, cu reusite in fata lui Sean McCorkle, Oli Thompson si Pawel Nastula, toate la decizie.

Gracie, 36 de ani, are doua esecuri in ultimele sale aparitii din custile de MMA. El a fost facut KO de Derrick Mehmen in septembrie 2013, intr-o gala World Series of Fighting, iar mai apoi a trebuit sa se recunoasca invins si de catre Karol Bedorf in incercarea sa din octombrie 2014 de a cuceri centura greilor KSW. Toate opt victoriile din cariera sa au fost reusite, asa cum era de asteptat de la un specialist in BJJ, prin submisie.

Sursa

magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA