Natiunea MMA

Rolles Gracie semneaza un contract de colaborare cu Shine Fights Promotion
18/11/2010

www.MMAjunkie.com

Starul grapplingului, Rolles Gracie (3-1) e cea mai noua achizitie a Shint Fights, pentru lista categoriei grele.

Oficiali ai companiei au declarat azi ca Graciei a semnat cu promotia americana, iar debutul sau oficial va fi anuntat mai tarziu.

"Rolles Gracie e unul dintre cei mai buni grappleri din lume" a declarat Jason Chambers. "Lucreaza continuu la dezvoltarea tehnicii sale, si e pregatit sa isi arata adevarata valoare in ring."

Cu numeroase titluri la activ, si membru al celebrei familii Gracie, Rolles si-a facut debutul in MMA sub bannerul International Fight League, in 2007. Nu a mai concurat pana in 2009, dar in cele din urma a reusit sa adune un palmares de 3-0, cu toate cele trei victorii reusite prin submisiei.

Nu s-a descurcat insa la fel de bine in Octogon.

Gracie a fost invins de uninlocuitor de ultim moment, Joey Beltran la UFC 109, iar contractul sau cu promotia americana a fost reziliat imediat dupa gala.

Acum, el pare ca vrea sa isi reia drumul spre varf, intr-o promotie mai putin importanta, dar cu o politica foarte buna de expansiune.

"Ma bucur foarte mult sa fac parte din organizatia Shine" a declarat Rolles. "Am asteptat o oportunitate buna pentru mine, si sunt convins ca aceasta va fi un parteneriat foarte profitabil. Cred ca impreuna vom reusi sa facem lucruri mari."
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA