Natiunea MMA

Rolles Gracie s-a accidentat; Volkmann vs Beerbohm a urcat acum pe tabelul principal al galei WOSF 3
06/06/2013Rolles Gracie a suferit o accidentare si nu va mai putea concura in a treia gala a promotiei World Series of Fighting.

Confruntarea pe care el o avea programata cu Dave Huckaba a fost anulata, iar lupta de pe tabelul preliminar dintre Jacob Volkman si Lyle Beerbohm a urcat acum pe tabelul principal. WSOF 3 are loc pe 14 iunie la Hard Rock Hotel and Casino in Las Vegas si are ca Main Event revansa de la categoria semi-mijlocie dintre veteranii UFC Jon Fitch si Josh Burkman.

Volkmann, 32 de ani, a fost concediat de UFC in luna februarie dupa ce a trebuit sa se recunoasca invins de catre fostul luptator Strikeforce Bobby Green, in urma unei submisii in runda a treia la UFC 156. El are reusite in fata lui Ronys Torres, Danny Castillo si Efrain Escuderio.

Beerbohm, 34 de ani, a castigat toate cele sase lupte de la pleacare din Strikeforce in 2011, in urma unor infrangeri consecutive in fata lui Pat Healy si Shinia Aoki.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA