Natiunea MMA

Rolles Gracie lupta cu Karol Bedford pentru titlul KSW pe 4 octombrie
27/08/2014Unul dintre cei mai cunoscuti membri ai familie Gracie inca in activitate, Rolles Gracie urmeaza sa lupte cu Karol Bedford pentru titlul categoriei grele a KSW in gala cu numarul 28 a promotiei, ce se va desfasura pe 4 octombrie.

KSW a facut publica aceasta stire intr-un comunicat de presa de ieri dupamasa. Main Eventul serii va fi o confruntare de cinci runde, cu posibil inca o runda de cinci minute in cazul in care este nevoie de prelungiri. Organizatia poloneza a mai confirma prezenta lui Michal Materla, Maciej Jewtuszko, Marcin Rozalski si Rafal Moks in gala ce urmeaza a fi gazduita de orasul Szczecin.

Veteran al UFC, World Series of Fighting si ONE FC, Gracie are in palmares patru titluri pan-americane in jiu-jitsu si o medalie de bronz la ADCC 2007. In cele zece lupte profesioniste din palmares, el a luptat printre altii cu Bob Sapp, Peter Graham sau Lee Mein, obtinand opt victorii prin submisiei. In varsta de 36 de ani, Gracie nu a mai luptat de la infrangerea suferita in fata lui Derrick Mehem la WSOF 5 din septembrie 2013.

Bedford sta si el pe tusa din septembrie 2013 si isi va apara pentru prima data titlul categoriei grele, pe care l-a obtinut in gala KSW 24. Polonezul are acum la activ o serie de patru victorii consecutive.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA