Natiunea MMA

Rogerio Nogueira vs Tito Ortiz, in lucru pentru inceputul lui 2011
15/11/2010

Guilherme Cruz - www.tatame.com

Cu doua victorii in trei lupte din UFC, Rogerio "Minotouro" Nogueira a dezvaluit presei ca dorea sa revina in lupta cat mai curand. Se pare insa ca el va trebui sa astepte pana in luna martie pentru a urca din nou in Octogon.

Confrom unor surse apropiate de echipa sa, Noguiera va lupta cu fostul campion al categoriei semi-grele, Tito Ortiz.

MMAjunkie a primit confirmarea din partea lui Dana White ca "The Huntington Beach Bad Boy" va mai primi o sansa in UFC, dupa ce a reusit un palmares negativ de 1-4 in ultimele sale cinci aparitii.

Tatame l-a sunat pe Rogerio, care insa nu a putut confirma aceasta lupta, dar a spus ca a auzit si el numele lui Ortiz ca posibil oponent pentru urmatoarea sa confruntare.

"Am auzit niste zvonuri despre o astfel de lupta, dar nu este nimic semnat inca. In ultima mea lupta s-a spus ca voi lupta cu Ramapage, dar am ajuns pana la urma sa il intalnesc pe Ryan Bader" a declarat Minotouro.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA