Natiunea MMA

Rogerio Nogueira se accidenteaza din nou; Mauricio Rua are nevoie de un nou adversar la UFC 161
03/06/2013UFC 161 mai are o accidentare importanta la activ.

De data asta, Antonio Rogerio Nogueira a fost nevoit sa se retraga de pe fight-card. Dupa ce ziarul brazilian Globo a facut publica pentru prima data aceasta veste, oficialii UFC au confirmat aceasta stare de fapt. Ei au mai adaugat ca se doreste pastrarea lui Mauricio Rua pe tablul principal al galei de debut pentru UFC in Winnipeg si se cauta un inlocuitor.

Nogueira a revenit de putin timp dupa o alta accidentare indelungata in prima parte a acestui an, cand l-a invins pe Rashad Evans la UFC 156. Atunci era vorba de o accidentare la genunchi. Acum, conform ziarului Globo, e vorba de o problema la spatele luptatorului de 37 de ani.

Rua a alternat victorii cu infrangeri in ultimele sale opt aparitii in Octogon. Fostul campion al semi-greilor a pierdut la decizie ultima sa lupta, in luna decembrie in fata lui Alexander Gustafsson.

UFC 161 si-a pierdut main-eventul acum doua saptamani, cand campionul interim Renan Barao a fost nevoie sa se retraga din confruntarea cu Eddie Wineland. Lupta dintre Rashad Evans si Dan Henderson a devenit astfel confruntarea principala a serii.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA