Natiunea MMA

Roger Gracie vs Trevor Prangley, pe fight cardul galei Strikeforce din 29 ianuarie
21/12/2010


            Roger Gracie                   vs               Trevor Prangley

Expertul in grappling, Roger Gracie va lupta cu campionul Shark Fights Trevor Prangley intr-o confruntare din cadrul categoriei grele in gala organizata de promotia Strikeforce pe 29 ianuarie la HP Pavilion in San Jose, conform unei surse apropiata de cei doi.

De zece ori Campion Mondial de BJJ si dublu castigator al Abu Dhabi Combat Club Submission Wrestling World Championship, Roger este considerat de multi drept starul noii generatii a celebrei familii. La 29 de ani, el a reusit toate cele trei victorii din palmaresul profesionist prin submisiei.

El a urcat in ring ultima data  la Strikeforce "Heavy Artillery" in luna mai, cand a reusit un rear naked choke in fata fostului campion al promotiei Kevin Randleman. Roger mai are la activ victorii in fata lui Yuki Kendo si Ron Waterman.

Prangley nu a lupta de cand a fost invins de Keith Jardine prin decizia neunanima a arbitrilor la Shark Fights 13 in luna septembrie. La 38 de ani, reprezentantul American Kickboxing Academy a detinut titluri in alte promotii, Maximum Fighting Championship si Bodog Fights. Cele mai importante victorii din palmaresul sau sunt impotriva lui Chael Sonnen, Travis Lutter, Matt Horwich si Kyacey Uscola.

Lupta pentru titlul categoriei mijlocii dintre Ronaldo "Jacare" Souza si Robbie Lawler va fi main eventul galei Strikeforce din 29 ianuarie.

Brian Knap - www.sherdog.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA