Natiunea MMA

Roger Gracie se retrage din lupta cu Muhammed "King Mo" Lawal
28/06/2011

Asul īn brazilian jiu-jitsu, Roger Gracie (4-0 MMA, 2-0 SF), nu va mai concura la "Strikeforce: Fedor vs Henderson". O accidentare persistenta l-a forțat pe acesta sa se retragă din lupta planificata cu Muhammed "King Mo" Lawal (MMA 7-1, 2-1 SF). Gracie a declarat ca ar vrea sa se īntoarcă īn cușcă tocmai īn octombrie.

Aceasta accidentare e vinovata si pentru faptul ca Gracie nu a putut să concureze īn această lună la Campionatul Mondial de Jiu-Jitsu.

Lawal spera să se īntoarcă la acțiune pentru prima dată de la īnfrāngerea cu Rafael "Feijao" Cavalcante īn lupta pentru centura la semi grea din august, anul trecut. Aceasta a fost prima lupta pierduta din cariera lui Lawal, care a īnceput cu o serie de șapte victorii la profesioniști.

Inca nu se știe daca oficialii Strikeforce cauta un adversar nou pentru Lawal.

Gracie spera să cāștige pentru a cincea oară īn cariera sa, din tot atātea lupte. El a luptat de doua ori īn Strikeforce si a cāștigat toate cele patru meciuri de MMA din cariera sa prin submisie, și numai Kevin Randleman a reușit sa  treacă de prima runda.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA