Natiunea MMA

Roger Gracie lupta cu Keith Jardine in gala Strikeforce din iulie
07/05/2012

Roger Gracie isi va face debutul la categoria mijlocie impotriva veteranului UFC Keith Jardine, intr-o gala Strikeforce din luna iulie.

Dupa doua incercari nereusite la categoria grea si semi-grea, asul jiu jitsului brazilian Roger Gracie va cobora in greutate pana la nou divizie.

Un maestru al luptei la sol, Roger a fost invins prin TKO de catre fostul campion al diviziei semi-grele din Strikefroce, Muhammed King Mo Lawal, o infrangere care a fost motivul principal ce l-a determinat sa treaca la mijlocie.

Omul care ii va fi adversar la noua divizie de greutate este fostul luptator UFC Keith Jardine, care va lupta si el pentru a doua oara la mijlocie in cariera sa. Prima sa experienta la aceasta divizie nu a fost una favorabila, fiind invins in prima runda de campionul Luck Rockhold, in luna ianuarie, dupa ce acceptase pe ultima suta de metri sa il inlocuiasca pe adversarul initial al acestuia.

Gala Strikeforce din iulie nu a primit inca un nume, o data sau o locatie fixa, dar e de asteptat sa vedem mai multe lupte interesante pe acelasi fight-card.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA