Natiunea MMA

Rodrigo Nogueira vs Stefan Struve la UFC 190 din 1 august
10/04/2015Promotia americana UFC a anuntat in mod oficial includerea confruntarii dintre legendarul Antonio Rodrigo Nogueira si tanarul Stefan Struve pe fight-cardul galei cu numarul 190 din istoria sa. Gala va avea loc in data de 1 august si va fi gazduita de tara natala a lui Nogueira, pe arena HSBC din Rio de Janiero.

Struve trebuie sa dovedeasca in fata tuturor ca e capabil sa lupte in randul celor mai buni grei din lume. El a fost invins intr-o maniera categorica in ultimele sale doua aparitii in Octogon, mai intai de Mark Hunt, prin TKO, si apoi de Alistair Overeem prin KO in luna decembrie a anului trecut. Inainte de aceste doua nereusite, el avea la activ patru victorii consecutive.

Si Big Nog, cum mai e supranumit Rodrigo, are doua infrangeri consecutive. El nu a mai fost vazut in actiune de la KO-ul suferit in fata lui Roy Nelson in aprilie anul trecut.

In acest moment, fight-cardul serii este urmatorul:

Antonio Rodrigo Nogueira vs Stefan Struve
Mauricio Rua vs Antornio Rogerio Noguiera
Bethe Correira vs Ronda Rousey

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA