Natiunea MMA

Rodrigo Nogueira: "Anderson Silva vroia sa se lase de MMA ca sa deschida o spalatorie auto" in 2003
15/02/2011

Legendarul luptator de MMA Antonio Rodrigo "Minotauro" Nogueira scrie de ceva vreme o coloana de MMA in Jogo Extra, o publicatie din Brazilia unde isi deapana amintirile din spatele scenei si isi exprima parerea despre noutatile din lumea artelor martiale mixte.

El a dezvaluit recent ca omul considerat de multi drept cel mai bun luptator pound-per-pound din lume, campionul categoriei mijlocii a UFC, Anderson Silva a vizitate sala lui Big Nog, cum mai e poreclit Rodrigo in Curitiva cu intentia de a cere bani imprumut pentru o afacere: deschiderea unei spalatorii auto.

"In 2003, pe atunci necunoscutul Anderson Silva mi-a vizitat sala pe care o aveam in Curitiba. In lume luptelor, Anderson avea deja un nume, luptase in Brazilia si Japonia dar nu avea un moment prea bun in cariera. Plecase de la Chute Boxe - unde au fost descoperiti Mauricio Shogun si Wanderlei Silva - si era dezamagit de sport" isi aduce aminte Minotauro.

"Anderson a fost primit in academie de varul meu, Marcio Mama. The Spider a spus ca a apreciat mult luptele mele in PRIDE, cea mai importanta promotie de MMA a vremii, si a vorbit deschis despre deziluzia sa, despre dorinta de a renunta la luptele profesioniste si despre problemele sale financiare. A pomenit chiar ca ar vrea sa imi ceara bani imprumut pentru a deschide o spalatorie auto in suburbiile din Curitiba."

"Cand am aflat despre dorinta lui Anderson si despre planul sau de a pleca din sport, am reactionat imediat. L-am sunat pe varul meu si i-am spus ca nu am sa permit ca Anderson sa renunte la visul sau pentru o spalatorie auto. L-am invitat sa se pregateasca cu mine in Rio de Janeiro iar restul povestii il stim cu totii, omul a devenit o legenda."

Anderson Silva detine acum recordul pentru cele mai multe victorii consecutive in apararea titlului UFC, opt la numar si e considerat unul dintre cei mai buni artisti martiali din istorie. El si-a aparat titlul ultima data la UFC 126 cand l-a facut KO pe conationalul sau Vitor Belfort.

Sursa - www.fightersonlymagazine.co.uk

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA