Natiunea MMA

Rockhold il cere pe Werdum
23/03/2017


  Odata cu revenirea lui Georges Saint Pierre, Luke stie ca titlul categoriei mijlocii este pus in asteptare pentru o perioada insemnata. Asta cu atat mai mult cu cat Saint Pierre urmeaza sa il infrunte pe campionul Michael Bisping. Deocamdata, data confruntarii nu este batuta in cuie, insa presedintele UFC, Dana White, spune ca meciul ar putea avea loc la vara.
  Avand in minte acest lucru si gandindu-se si la banii pe care ii poate castiga in tot acest timp, Rockhold, care a pierdut titlul la categoria mijlocie in fata lui Bisping la UFC 199, vrea sa se bata cu Fabricio Werdum, fie si la o categorie superioara de greutate.
  “Amandoi suntem caliti in Strikeforce. Il respect foarte mult, intotdeauna mi l-am dorit ca adversar. Vedem cu totii ce se intampla la categoria mijlocie. Eu sunt dispus sa incerc sa ma bat la categoria grea”, a afirmat Rockhold.
  Doar ca raspunsul lui Werdum a fost transant si ironic de la inceput. "Eu ma bat cu barbati adevarati. Nu obisnuiesc sa infrunt gaini", a declarat Fabricio, facand aluzie la diferenta de categorie dintre el si posibilul sau oponent.
  In varsta de 32 de ani, Luke Rockhold nu a mai concurat din iunie anul trecut, cand a pierdut centura la mijlocie dupa ce a fost invins, prin KO la pumni, de Bisping. Esecul in fata campionului en-titre a fost primul dupa o serie de 5 succese la rand.
  De partea cealalta, brazilianul Fabricio Werdum a pierdut doar doua din ultimele douasprezece meciuri sustinute. Detinator al centurii negre in judo, muay thai si jiu- jitsu, veteranul de 39 de ani vine dupa o victorie repurtata, in septembrie 2016, in fata lui Travis Browne.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

 Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA