Natiunea MMA

Robin van Roosmalen semneaza cu o promotie surpriza pentru debutul sau in MMA
06/01/2016Stirea ca Robin van Roosmalen, actualul detinator al centurii categoriei usoare a GLORY vrea sa isi faca debutul in MMA nu mai e de mult o noutate. Cu toate acestea, promotia pe care acesta a aleso pentru marele pas este oarecum o surprinza.

Robin este unul dintre cei mai titrati kickboxeri din lume, iar prezenta lui in taberele de pregatire ale unor sportivi de top din UFC e deja de acum binecunoscuta. De asemenea, banii pe care ii ofera GLORY campionilor sai se ridica la sume destul de substantiale, pe care nu multe circuite regionale de MMA si le permit.

Final Fight Championship din Croatia nu este una dintre cele mai in voga sau mai importante organizatii de MMA din Europa. Si chiar daca e normal ca luptatorul olandez sa vrea sa isi "incerce mana" la acest sistem de lupta inainte de a urca in cusca cu baietii buni ai MMA-ului, este totusi putin surprinzatoare alegerea lui. Avea cu siguranta optiuni mult mai interesante, printre care putem enumera BAMMA, Cage Fighting Championship sau mai ales KSW din Polonia.

Posibil ca legaturile sale din lumea kickboxului sa il fi dus in directia organizatiei croate, care a mixat in galele sale lupte de MMA si de kickboxing. Iar cum GLORY nu le interzice prin contract campionilor sai sa concureze in gale de MMA (vezi debutul unui alt campion, Rico Verhoeven in organizatia romaneasca de arte martiale mixte Real Xtreme Fighting), il vom vedea luptand la sol pe Robin in galele FFC din 2016.

Horia Ciocan - www.natiuneaMMA.ro

magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA