Natiunea MMA

Robin van Roosmalen lupta cu Davit Kiria pentru titlul GLORY
02/10/2014Robin van Roosmalen va fi primul luptator de categoriei usoara care il provoca pe campionul Davit Kiria.

Cei doi urmeaza sa lupte in Main Eventul galei GLORY 18: Return to Glory care va avea loc la Grand Casino Hotel & Resort din Shawnee, Oklahoma, pe 7 noiembrie 2014.

"Confruntarea dintre Kiria si Ristie, din cadrul GLORY 14 Zagreb a fost una dintre cele mai frumoase lupte de kickbox din acest an. Davit a dovedit intregii lumi ca este unul dintre cei mai puternici sportivi de la categoria usoara si un campion demn de acest titlu" a declarat Cor Hemmers, matchmakerul GLORY.

"Robin e dur si rapid, unul dintre oamenii cu mana grea din divizia usoara. E unul dintre cei mai explozivi sportivi de la aceasta divizie. Ne asteptam la o confruntare epica."

Cei doi s-au mai intalnit si in trecut, de doua ori. In ambele ocazii Robin a primit decizia la puncte a arbitrilor judecatori. Cu centura acum in jurul mijlocului sau insa, Davit se va dovedi cu siguranta un adversar mult mai redutabil pentru luptatorul olandez pe 7 noiembrie.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA