Natiunea MMA

Robin van Roosmalen ii ia locul lui Giorgio Petrosyan in Turneul "Fast and Furious" al It's Showtime
01/08/2011

Giorgio Petrosyan a fost scos de pe fight-cardul galei "Fast and Furious" la categoria 70kg MAX organizata de promotia It's Showtime, dupa ce a suferit o noua fractura si o interventie chirurgicala la mana.

Olandezii au anuntat recent ca Robin van Roosmalen va lua locul vacant lasat de plecarea lui Petrosyan. El in va intalni pe Chahid Oulad el Hadj in sferturile de finala ale turneului. Aceasta va fi a doua oara cand cei doi se intalnesc, dupa ce in luna martie a acestui an Robin a reusit sa obtina deciza neunanima (4-1) la puncte a arbitrilor judecatori.

Robin are un palmares de 2-1 in ultimele sale trei aparitii in ring pentru organizatia olandeza, iar Chahid vine dupa o lupta destul de frumoasa reusita in fata lui Petrosyan la It's Showtime Lyon, terminata insa cu o decizie de No Contest dupa o aparenta lovitura ilegala neintentionata sub centura a campionului mondial K-1 MAX.

Cei doi urmeaza sa concureze in piramida de luptatori care va avea drept premiu un jackpot de 50.000 euro.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA