Natiunea MMA

Robin van Roosmalen debuteaza si el in MMA in 2016
28/09/2015Inca un kickboxer de top isi incearca norocul in lumea tot mai populara a MMA-ului profesonist

Dupa ce campionul greilor GLORY, Rico Verhoeven isi va face debutul in gala RXF 20 din Sibiu, Robin van Roosmalen a anuntat si el pe contul sau de Twitter ca anul viitor va lupta pe reguli de MMA. Nu se cunosc inca detalii legate de promotia sau de adversarul pe care el il va primi cu aceasta ocazie.

Mai mult decat atat, Cor Hemmers, matchmakerul GLORY a anuntat si el ca Robin va trebui sa isi apere pentru a treia oara titlul categoriei usoare in fata lui Sittichai Sitsongpeenong in cadrul galei pe care o vor pune in scena in Milano.

Desi la prima vedere miscarea lui Robin catre MMA pare surprinzatoare, cei care l-au urmarit mai indeaproape pe kickboxerul olandez stiu ca el are centura neagra in Judo si ca a preferat mereu sa faca antrenamente mixte in locul celor clasice pentru lupta in picioare. Tocmai de aceea a si petrecut perioade destul de indelungate pregatindu-se alaturi de echipa Blackzilians din Florida, asa ca debutul sau in MMA nu vine decat ca o urmare naturala a acestor stari de fapt.

Sursa magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA