Natiunea MMA

Robert Whittaker, 100.000 de dolari pentru un KO devastator
28/11/2016  Australianul, care implineste luna viitoare 26 de ani, l-a spulberat rapid pe Derek Brunson in capul de afis al galei UFC Fight Night 101, desfasurata sambata seara, la Rod Laver Arena din Melbourne. Chiar in runda inaugurala a confruntarii de la categoria mijlocie, “The Reaper” l-a facut KO cu o lovitura de cap si o suita de pumni pe americanul care venea dupa 5 victorii consecutive, ajungand astfel la al 17-lea succes in MMA (al saselea la rand). In urma prestatiei remarcabile, Whittaker s-a ales si cu un bonus de 100.000 dolari cumulati din titlurile “Lupta noptii” si “Performanta noptii”.
  Un meci extrem de echilibrat s-a consumat in limitele categoriei usoara, acolo unde Andrew Holbrook a castigat la limita disputa cu Jake Matthews, revenindu-si astfel dupa infrangerea din iulie impotriva lui Joaquim Silva.
  La categoria semimijlocie, Omari Akhmedov l-a invins, prin decizia unanima a celor trei arbitri, pe Kyle Noke. A fost o gura de oxigen luata de rusul de 29 de ani, care pierduse ultimele doua intalniri.
  Excelenta si comportarea australianului de origine sovietica Alex Volkanovski. “The Great” a dat de podea, in runda a doua, cu Yusuke Kasuya si si-a apropiat a 11-a victorie consecutiva. Practic, Volkanovski se poate lauda ca a pierdut ultima si singura data acum 3 ani, in fata lui Corey Nelson.
  O partida foarte spectaculoasa a fost si cea dintre semigreii Tyson Pedro si Khalil Rountree. Pedro, care era neinvins inainte de acest meci, a reusit sa ramana imbatabil si dupa gala de sambata, obtinand, gratie evolutiei sale, si un bonus de 50.000 de dolari pentru “Performanta noptii”, titlu impartit cu Robert Whittaker.
  Aproape 14.000 de spectatori au asistat la UFC Fight Night 101, al doilea eveniment de profil organizat la Melbourne. Primul (gala UFC 193) a avut loc anul trecut si a adunat pe Etihad Stadium nu mai putin de 56.000 de iubitori ai artelor martiale mixte.

Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA