Natiunea MMA

Robert Drysdale semneaza un contract pentru mai multe lupte sub banerul Legacy Fighting Championship
17/02/2012

Legacy Fighting Championship l-a convins pe starul BJJ Robert Drysdale sa semneze un contract pentru mai multe lupte in cadrul galelor pe care le organizeaza pe continentul nord-american.

Desi inca nu s-a desemnat un oponent pentru debutul centurii negre, e de asteptat ca el sa apara in gala cu numarul 11 a promotiei americane.

Gala va avea loc pe 11 mai la Houston Arena Theater, si ii va aduce in fata spectatorilor, printre altii, pe luptatorii de categoriei pana Chad Robichaux si Joseph Sandoval.

Multiplu campion mondial de Jiu Jitsu, Drysdale (3-0) si-a facut debutul in MMA in 2010 si are la activ trei victorii prin submisiei. In ultima sa aparitie in cusca, el l-a submis pe fostul luptator UFC Mike Nickels in 64 secunde, intr-o gala Armageddon Fighting Championship din Canada.

Pe langa palmaresul sau profesionist, el a fost antrenorul unul alti luptatori de top din MMA, ca Forrest Griffin, Martin Kampmann, Evan Dunham sau Frank Mir.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA