Natiunea MMA

Robert Drysdale isi face debutul in lumea mare a MMA-ului, in cadrul galei UFC 163
05/06/2013Robert Drysdale, campion mondial de jiu-jitsu atat la sectiunea Gi cat si la No Gi, urmeaza sa isi faca debutul in galele de sub bannerul UFC. El va concura la categoria semi-grea si il va intalni pe Ednaldo Oliveira in gala cu numarul 163 din istoria organizatiei.

UFC 163 are loc la HSBC Arena in Rio de Janeiro, Brazilia pe 3 august. Main Eventul serii va fi lupta pentru titlul categoriei pana intre campionul Jose Aldo si challengerul Anthony Pettis.

Drysdale are acum un palmares de 6-0 in cariera profesionista de MMA, de la debutul sau in 2010. Toate victoriile sale au fost reusite prin submisiei in prima runda. El l-a invins in ultima sa aparitie pe DJ Linderman in cadrul Legacy Fighting Championship pe 19 aprilie.

Cele mai insemnate performante din cariera sa sunt medaliile de aur la concursul ADCC din 2007 si IBJJF World Championship 2005.

Oliveira a concurat ultima data in UFC 142 din ianuarie 2012, unde a fost invins de Gabriel Gonzaga prin submisiei in prima runda. El are un palmares de 13-1-1 in cariera sa de MMA.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA