Natiunea MMA

Rob McCullough, fostul campion al WEC, semneaza cu Ballator Fighting Championship
03/02/2011

Asa cum era de asteptat, fostul campion al categoriei usoare a de acum defunctei promotii World Extreme Cagefighting, "Razor" Rob McCullough (19-6) a semnat un contract cu promotia Bellator, pentru a participa la sezonul patru al Turneului Categoriei Usoare.

Oficialii Bellator au confirmat astazi acest lucru, dupa ce semnarea contractului a aparut sub forma de zvon in mai multe surse mass-media.

Turneul de opt luptatori al categoriei usoare va incepe luna viitoare si va fi transmis live de catre postul de televiziune MTV 2.

Bellator gazduieste patru turnee la diferite divizii de greutate, pana, usoara, semi-mijlocie si semi-grea. McCullogh este primul dintre cei opt participanti la categoria usoara care este anuntat, intr-o competitie in care castigatorul primeste 100.000$ si sansa de a lupta pentru titlu.

"Suntem foarte bucurosi sa adaugam un campion ca Rob McCullough la acest turneu" a declarat presedintele Bellator, Bjorn Rebney. "Luptele lui Rob sunt intotdeauna foarte interesante, si nu ma astept la nimic mai putin in acest sezon."

McCullough are o cariera de noua ani la profesionism, si este originar din Huntington Beach, California. El are un palmares de 8-4 in WEC, si a fost campionul acesteia pe durata a 13 luni din 2007 pana in 2008.

In ultima vreme, Rob a concurat pentru populara organizatie Tachi Palace Fights, unde a reusit o trei victorii in ultimele patru lupte.

"Cu siguranta va fi o versiune noua si imbunatatita a lui 'Razor' Rob in Bellator" a declarat McCullough. "Am o familie acum, asa ca nu ma mai joc, ca inainte. Sunt mai concentrat si intr-o forma mult mai buna decat inainte. M-am dedicat in totalitate acestui sport. Aceasta e cariera mea. Intretin un copil mic si o sotie acum."

Sursa - www.MMAjunkie.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA