Natiunea MMA

Rizzo se retrage din lupta cu Sylvia; Kraniotakes, adversarul lui Sandu Lungu de la Cluj,ii ia locul
18/10/2011

Pedro Rizzo, veteran al UFC, a suferit o accidentare si nu mai poate sa lupte cu fostul campion al greilor aceleiasi promotii, Tim Sylvia, in Main Eventul galei ProElite 2 care se va desfasura pe 5 noiembrie in Moline, Illinois.

Rizzo si-a anuntat retragerea ieri, pe contul sau de Twitter.

"Din pacate m-am accidentat, la antrenament aici in Olanda. Am suferit o smulgere partiala a tendonului din mana stanga" a scris el. "Imi cer scuze fata de ProElite  si mai ales fata de Tim Sylvia pentru ca nu am sa pot lupta cu el pe 5 iulie. Sunt intr-o forma foarte buna si sunt frustrat de aceasta situatie."

Rizzo incerca sa revina la victorie dupa ce a suferit un TKO in fata lui Ken Shamrock in cadrul galei Impact FC din 2 iulie.

Surse apropiate de aceasta lupta au confrimat ca germanul Andreas Kraniotakes (12-4) ii va lua locul in lupta cu Tim Sylvia. Andreas este programat sa lupte, cu doar o saptamana inainte impotriva lui Sandu Lungu in Main Eventul galei de MMA de la Cluj Napoca.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA