Natiunea MMA

Rich Franklin vs Wanderlei Silva 2 este noul Main Event al galei UFC 147
31/05/2012

In prima confruntarea dintre ei, amandoi au primit bonusul pentru Lupta Serii, asa ca de ce sa nu fie pusi fata in fata din nou?

Dupa retragerea lui Vitor Belfort de pe fight-cardul UFC 147 datorita unei maini rupte, Rich Franklin a acceptat sa ii ia locul in confruntarea cu Wanderlei Silva din Main eventul galei care se va desfasura in Brazilia pe 23 iunie.

Oficialii UFC au declarat ca aceasta batalie se va da la o categoriei intermediara, de 86,2kg, pe durata a cinci reprize de cate cinci minute.

Franklin si Silva s-au intalnit prima data la UFC99 in iunie 2009, cand Rich a primit in cele din urma decizia unanima a arbitrilor judecatori.

Franklin nu a mai concurat din Februarie 2011, cand a pierdut o decizie in fata pretendentului la titlu Forrest Griffin. El a decis dupa aceasta sa coboare din nou la categoria semi-mijlocie, unde a fost o data campion, si urma sa il intalneasca pe starul Strikeforce Cung Le la UFC 148.

UFC nu a anuntat inca cine ii va lua locul in confuntarea cu Cung Le.

Sursa

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA