Natiunea MMA

Rich Franklin lupta cu Antonio Rogerio Nogueria la UFC 133
23/04/2011

Doi veterani cu mare nevoie de victorie se vor intalni in luna August, cand Rich Franklin va da piept cu Antonio Rogerio Nogueira la UFC 133.

UFC a confirmat oficial aceasta pereche de luptatori, alturi de lupta Brain Ebersole vs Dennis Hallman vineri dupa masa.

Franklin (28-6, 1NC) vine dupa o infrangere prin decizie unanima la UFC 126, in fata lui Forrest Griffin. In acea lupta, Griffin l-a surprins in mod constant pe Franklin cu doborari si cu lupta la sol.

Popularul ex-campion al categoriei mijlocii a alternat victoriile cu infrangerile in ultimele sale sase lupte, avand un palmares de 3-3. De cand a urcat la semi-grea, reusind o victorie in fata lui Chuck Liddell inainte de infrangerea din fata lui Griffin.

Noogueria are nevoie de victorie chiar mai mult decat Franklin, avand acum la activ doua infrangeri consecutive, in fata mai tinerilor Phil Davis si Ryan Bader.

UFC 133 are loc pe 6 august la Wells Fargo Center si va avea ca Main Event confruntarea dintre Vitor Belfort si Yoshihiro Akiyama, alaturi de luptele dintre Jorege Rivera vs Alessio Sakara si Michael McDonald vs Nick Pace.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA