Natiunea MMA

Ricco Rodriguez in negocieri cu UFC pentru revenirea sa in Octogon
28/12/2010

Fostul campion al categoriei grele Ricco Rodriguez a trecut prin multe in cariera sa profesionista de MMA, de la aparitii in PIRDE, in WEC si desigur in UFC. Acum, dupa zece victorii consecutive in promotii mai putin importante, se pare ca el urmeaza sa isi faca revenirea in Octogon.

Surse apropiate taberei sale ne-au declarata ca luptatorul se afla in negocieri avansate cu UFC pentru a reveni sub bannerul promotiei care l-a consacrat pe scena internationala. Exista informatii ca el urmeaza sa lupte cel putin de trei ori pentru organizatia americana, si ca urmeaza sa primeasca un salar din sase cifre pe durata contractului.

Rodriguez si-a facut debutul in UFC in 2001, cu un TKO in fata lui Andrei Arlovski, dupa care a reusit victorii in fata lui Jeff Monson si chiar sa cucereasca titlul de la Randy Couture. Dupa aceea insa, el a pierdut urmatoarele lupte, in fata lui Tim Sylvia si Minotauro Nogueira, fapt care a dus la rezilierea contractului sau.

Dupa aceasta etapa din viata lui, Ricco a urcat in ringul IFL, EliteXC si YAMMA Pit Fighting.

Exista zvonuri care il dau ca posibil viitor adversar pentru Brock Lesnar sau Shane Carwin, si nu este exclusa nici o posibila revansa cu Randy Couture, desi acesta din urma a declarat public ca nu este interesat decat de o eventuala confruntare cu Mauricio Rua sau Lyoto Machida.

www.fiveouncesofpain.com

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA